• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
25m Deepth AKS Detektor Kovin Ročni Underground Metal Finder Skener z Lastnim Sistem nadzora 100-240V
€155.79 €288.51

25m Deepth AKS Detektor Kovin Ročni Underground Metal Finder Skener z Lastnim Sistem nadzora 100-240V

  • (0 Ocene)

25m Globina AKS Kovinsko Zlata Detektor 1200m Paleto Kovinskih Finder Optičnega Oprema 100‑240V

Značilnost: 1. Visoka Učinkovitost: Uporaba mikroračunalniška za nadzor čip enota umeritev, z lastnim inšpekcijski sistem, lahko skenira in ugotovila, da se hitro in enostavno, kar močno izboljša učinkovitost dela zemlje zaklad navdušence in zmanjšuje dela inšpekcije.

2. Določanje položaja Odkrivanje: Ta underground metal detektor ima premium daljinski sistem za iskanje in natančno določanje položaja, sistem za odkrivanje, ki odmori tradicionalnih detekcije metode.

3. Značilnosti izdelka: Ta detektor kovin jedro je najmočnejši, in inteligentni modularni delovanje je močno, hitro, učinkovito, napredno, enostavno in priročno.

4. Napredno Odkrivanje Način: To je zapovedano detektor kovin je najbolj napredno in praktična metoda za odkrivanje in ekonomično detektor kovin instrumenta.

5. Občutljiva in Stabilna: underground metal detektor ima odlične občutljivosti in stabilnosti, in je enostavna za upravljanje in uporabo.Fit zlato, srebro, baker, dragulj.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: AKS Detektor Kovin

Izdelek Material: ABS

Barva: Kot Slike Prikazane

Teža: Pribl. 950 g / oz kot 33.5

Napetost: 100-240V

Velikost Izdelka:

Gostitelj: Pribl. 25.5x15.5x9cm / 10.0x6.1x3.5in

Sprejemnik: Pribl. 10.5x7.5 cm / 4.1x3.0in

Obseg: Cca. 1200m / 1312.3 yd

Globina: Cca. 25m / 27.3 yd

Gostitelj Baterije: NiMH Polnilne Baterije AAA, 1600mAh (Dobavljeni z Vgrajeno v Baterija)

Oddajnik Dodatne Baterije: NiMH Polnilne Baterije AAA, 1200mAh (Dobavljeni z Vgrajeno v Baterija)

Oddajna Frekvenca: 5.6-6KHz

Signal Frekvence: 360-440Hz

Odkrivanje Tip: Zlato, Srebro, Baker, Dragulj

Čas Polnjenja: 10-12 Ur

Namen: Kovinski Iskanje

Delovni Status:

1. Ko je polna, jo vklopite gostiteljice detektor, snemite anteno gostiteljice, vklopite senzor, stikalo, pritisnite tipko, ki ustreza element, ki ga želite zazna senzor, in nato nastavite prilagoditev globino in obseg funkcija iskanja gostitelja detektor za odkrivanje.

2. Ko pa je stabilen in ni druge motnje, predmetu odkrije bo vladala od strani do strani.Ko je objekt, ki bo zaznana je veliko, swing območju se bo povečala.

Sistem iskanja: mikroračunalniška CPU nadzor in razmišljanja prevodnost.

Package Seznam:

1 x Kovinski Detektor

1 x Sprejemnik

1 Adapter

1 x Ročni

Opomba: 1. Bodite prepričani, da delujejo strogo brez motenj v divjini džungle okolje in vzdrževati stabilnost. 2. Gostiteljice in oddajnik lahko le mogoče odkriti z vklopom stikala skupaj.

Kako uporabljati: Polnjenje Način: instrument je bil nameščen za ponovno polnjenje z baterij, ki se lahko zaračunajo po neposredno povezovanje na polnilnik.Čas polnjenja je 10 do 12 ur.

O plačilu:

Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.inspiratis.si obdeluje Alipay.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.inspiratis.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O povratnih informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled