• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
Lase Razširitve Barvne Žice Lase Razširitve Žice Tinsel Nastavite Temperaturno Odporne Pravljice Lase Tinsel Nastavite Z Orodjem
€8.18 €22.11

Lase Razširitve Barvne Žice Lase Razširitve Žice Tinsel Nastavite Temperaturno Odporne Pravljice Lase Tinsel Nastavite Z Orodjem

  • (0 Ocene)

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

12 peneče barve: rdeča, vijolična, zelena, črna, roza, modro nebo, safir, vrtnice, zlate, srebrne mavrice, in rjava.Lahko mix različnih barv lasulje skupaj, da ustvarijo očarljiv in privlačen učinek.

Paket vključuje: 2400 sklop lase razširitve žice za vgradnjo v 12 barv, ki jo dobite skupaj z las razširitev orodja, vključno z 1 kvačkanje, 1 tweezer, in 200 Mini silikonski verigi kroglic.Pinceto so prevlečeni z oljem, da preprečite rjavenje.Zato, pinceto, prejmete lahko imajo nekaj olja na glavo, kar je videti zelo umazana.Prosimo, naj vas ne skrbi, samo obrišite s čisto krpo, preden ga uporabite.

Toplotno odporen lase razširitve: Izdelan iz 100% visoko kakovosti poliester lase, naše lase razširitve so varni, odporna proti vročini, brez vonja in ne zbledi.Jih je mogoče varno izpere, posuši, popravijo, zlikane, ali nečesana.

Enostaven za uporabo: Vozel in varno žice, sušilnik za lase.Žica za lase lahko traja več tednov in celo zahtevajo, čiščenje, sušenje in likanje.

Silikonski povezovanje obroči: Ti silikonski priključni obroč kroglice so majhne in prožne, in lahko tesno oprijem vaše lase in ne škodi, tako se lahko hitro in enostavno spremembo frizure.

Tip: Pletenic Uporabo

Slog: Modno

Postopek Obdelave: Ročni

Priljubljena Elementi: Sequins, Mavrice

Barva:Barvno Fotografijo

Material:poliester vlaken

Velikost:33 x 15 x 2,5 cm

Vsebina Paketa:

12 x Lase Razširitve Žice

1 x Klešče

2 x Kavelj Iglo

200 x Silikonski Sponke

1 x Posnetek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled