• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
112*87
€8 540.90 €11 238.03

112*87" Področna Kavč Kavči Dnevna Soba Določa 7 Sedežev Modularni Področna Kavč z Otomanski L Oblike Tkanine Kavč Kotu Kavču Se

  • (0 Ocene)

▲Opis Izdelka:

Moderna kombinacija kavč in ujemanje spalni kavč zagotavljajo čisto, sodoben videz vseh dnevna soba dekor.Okvir je narejen iz čvrst masivnega lesa in železa, in 100% poliester tkanine-napolnjena z visoko gostoto pene naredi ta kombinacija kavč lepo in udobno.Ali ste zabavno prijatelji, sproščujoče ali gledanje TELEVIZIJE, ta kombinacija kavč zagotavlja dodatno podporo in udobje.Prosimo, upoštevajte, da je ta kombinacija kavč jih je mogoče prosto združevati in spalni kavč, ki lahko dajo na obeh straneh.

▲Prodajne Točke:

✅ Kombinacija Kavč Kosov: Ta področna kavč je na voljo v različnih barvah, da bo ustrezala veliko scenarijev.Vključno z levo roko sooča 3-sedežnica, desno roko sooča 3-sedežnica in izmenljive osmanskega, 3 blazine so vključene v paket za izpolnjevanje različnih vsakodnevno uporabo potrebe.

✅ Prostorno Pohištvo: Trmast masivnega lesa in železa okvir, 100% poliester tkanine, ki je napolnjena z visoko gostoto goba, zaradi česar ta področna kavč lepa in udobje, je lahko popolnoma ujemajo z vašem stanovanju, hiši ali v sejni sobi.Z otomanski kavču niz, ki se lahko dajo na obe strani kavč, kavč, ki ustvariti levo (desno) obrnjeni avto salon, ki jih potrebujete za vaš omejeno prostori, vendar velik kavč kavč potrebe.V sekcijska kavč prilega v vsak notranje zadeve in objemi svoje prijatelje s prijetno, udobno vibe!

✅ Visoke Kakovosti Kavč: Ta kombinacija kavč značilnosti sodobne premium materiali in trmast železa okvir; visoko gostoto pene in preobsežne blazine zagotovijo nadgrajeno udobje, ali ste sedi ali sproščujoče.

✅ Udobno design: Široki poti nasloni za roke, blazine in noge za čiščenje, sodobne estetske.Udobno pena, pocketed pomlad-napolnjene blazinice, podprte z ukrivljeno pomlad strukturo.Težka E-obliki črte, ki obsegajo okvir od spredaj nazaj, zagotavlja še večje udobje in podporo v celotnem sedežno površino, ki preprečuje povešanje.

✅ Čvrsta Konstrukcija: Kavč značilnosti železa okvir, ki je dovolj trpežne, da zagotavljajo dolgo storitev.Prihaja z oblazinjeni oprijem noge, ki vam varno in zagotavljajo odlično stabilnost.

✅ Zahteva Montažo: Uživajte v zabavno zbor s svojim partnerjem!Ta sekcijska kavč mora biti sestavljene, navodila za uporabo in orodje vključeni.

✅ Opombe & Dimenzije: izdelek je dobavljen v 3 pakete s splošno dimenzije: 112.5"W x od 87,5"D x kot 33.5"H; Otomanski velikost: 29"W x32"D x 18"H; Teža Zmogljivost: 300lbs/sedež.Ta kavč, ki bodo dobavljeni iz ZDA v skupno 3 paketi, prosimo, počakajte z potrpljenja, da bi dobili vse.

✅ Kupite z zaupanjem: Mi bi vsaka stranka 6-mesečno zavezo, da se popolnoma odpravo vaše skrbi, tako da, če je predmet, ki ima kakršne koli težave z namestitvijo, poškodbe, okvare in manjkajoče dele, vas prosimo, da se obrnite na našo customer service.

▲Obvestilo:

Vse barve na naši spletni strani, so samo za referenco, dejanskega izdelka barve se lahko razlikujejo malo, zaradi različnih barvnih nastavitev vsak zaslon naprave.

Prosimo, upoštevajte,: večina naših zofe so ročno meri, zato dimenzije so samo za referenco, in lahko nekoliko odstopajo.

Značilnosti

Vrsta Izdelka

Kavč

Design

Zavetje področna kavč

Vključeni proizvodi

3 Sedež Kavč*2,

Otomanski

Sedežev

7

Tapetništvo Materiala

100% poliester

Okvir Material

Trdna + Industrijskih Lesa +železo

Okvir Materiala Podrobnosti

Masivnega Lesa in vezane plošče +železo

Noge Material

Plastični

Sedež Polnila Materiala

Pena; Pocket pomlad

Sedež Gradbeništvo

Mehki Vzmeti

Nazaj Polnila Materiala

Poliester

Odstranljive Blazinice

Da,

Odstranljiva Blazina Mesto

Sedež , naslonjala

Odstranljiva Blazina Pokrov

Št.

Reverzibilna Blazine

Da,

Reverzibilna Blazine Mesto

Sedež , naslonjala

Taftana Blazine

Št.

Blazine So Vključeni

Da,3, ki so vključeni

Izdelek Za Nego

Rahlo krtačo ali vakuumske pogosto, da odstranite prah in umazanijo.Spot očistite z blagim na vodni osnovi s topilom.Pre-test metode čiščenja na skrite površino.Strokovni storitev čiščenja se priporoča za splošno umazane stanju.

Roko Tip

Zavetišče Za Roko

Sedež Slog

Več blazine sedeža

Nazaj Vrsta

Semi-Attached Blazine

Teža Zmogljivost

300lbs/sedež

Dobavitelja, ki so Namenjene in Odobrene Uporabe

Stanovanjsko Rabo

Država Izvora

Kitajska

Skupščina

Odraslih Zahteva Montažo

Da,

Predlagal # Ljudi

2

Dodatna Orodja, Ki So Potrebna

Orodja vključeni

Garancija

Komercialni Garancija

Da,

Doživljenska Garancija

Da,

Garancija Dolžina

6 Mesecev

Polno ali Omejene Garancije

Omejeno

Dimenzije Izdelka

Splošno

11 2 *87*33" (L*D*H)

Otomanski dimenzije

29 *32"(L*D)

Nazaj Višina - Sedež na Vrh Nazaj

Za 16,9"

Roko Višina Nadstropja, za Roko

23"

Višino sedeža, - Tla in Sedež

18"

Noge Višine Vrha do Dna

3.9 "

Blazine debeline

6 "

Vzglavnik velikosti

18 *1 8 "

Teža Zmogljivost

300lbs / sedež

▲ Ostane videti svoje najboljše

√ Blot razlitja takoj izperite s čisto, vpojne belo krpo.

√ Za uporabo v zaprtih prostorih uporabljajte samo.

Očala

  • Slog: L-shaped
  • Vrsta: Dnevna Soba Pohištvo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Posebno Rabo: Dnevni Prostor Kavč
  • Tkanine: Kompozitni Materiali
  • Videz: Sodoben Slog
  • CN: Guandong
  • Kavč Širina: >2400mm
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled