• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
LY050 Ch50w Posnetek na toplotne merjenje za lov termovizijo pogled strokovno Področje night vision infrardeči
€3 634.73 €4 276.15

LY050 Ch50w Posnetek na toplotne merjenje za lov termovizijo pogled strokovno Področje night vision infrardeči

  • (0 Ocene)
  • Kategorija: Kampiranje In Pohodništvo
  • Oznake: področje uporabe toplotna pogled posnetek toplotne vizija
  • Sku: w4991
  • Park Stanje: Na zalogi

Technische Podrobnosti

Umrl spezifischen technischen Podrobnosti können dem Datenblatt von entnommen werden.Kurz zusammengefasst hat das LY050 aber folgende wesentliche Spezifikationen: Senzor: 640x512 Lens: 50 mm Igrišču: 12µm OLED Bildschirm v 1024 x 768 Netd: ≤40mk IP 66 Schutz Adaptergewinde: M52x075 Batterie: 2x CR123A USB-C-Schnittstelle Gewicht: 588 Gramm (ohne Adapter) WLAN-Schnittstelle (App-Verbindung möglich)

kakovost gradnje

Obdelavo kakovosti LY050 je zelo dobra in je tudi v območju, v katerem druge priloge s (nato) RRP okoli €4,000 se gibljejo.Poleg tega, da USB-vmesnik C (e.g.za delovanje LY050 z močjo banka), je pokrov predalčka za baterijo, ki jo lahko odprete tako, da preprosto vrti.Je zaprt s klikom.Obstajajo tudi tri jasno razporejeni gumbi za nadzor (P, M in C) na vrhu LY050:

P = Gumb za Vklop (Dolg pritisk obrne LY050 na in izven)

M = Menu (z dolgim pritiskom)

C = Gumb za Fotoaparat (kratko pritisnite = sliki; dolg pritisk = video posnetek)

Nadzorni gumbi so dobro ločeni drug od drugega in mogoče čutiti in pritisnete tudi z rokavicami.Obdelava tipke je tudi zelo dragocena.

Kakovost Slike

To je pravzaprav zelo dobra, tudi v slabih vremenskih pogojih, kot so dež, megla ali sneg.Moje mnenje je, črni toplote način deluje zelo dobro na prikazovanje in priznava okolje.Podružnice in trkanja na področju lahko jasno razvidno tudi na daljavo.Nikoli nisem imel izkušenj, kot je ta pred in bila zelo prijetno presenečena.Bela-vroče način, na drugi strani, deluje posebej dobro za mene, za prikaz in obravnava.Tukaj je nekaj prikazov (sprejeta v novembru leta 2022 v normalnih vremenskih pogojih), vendar pa v tej napravi to izgleda še bolje, iz tehničnih razlogov.V ozadju je, da so slike in video posnetki se shranijo v nekoliko nižja kvaliteta, mi.e.enake kakovosti, kot je dejansko prikazano v LY050.

WIFI V2

Povezavo z omrežjem WLAN vmesnik v LY050: LY050 lahko preprosto povezana prek app.To deluje brez kakršnih koli težav, in slike in video posnetke lahko prenesete.Živo sliko lahko tudi prenašajo od LY050, tako da B. spremljevalec lovci lahko sledite lov zaporedij vzporedno.To je odlična rešitev!

Termični Slikovni Posnetek Pritrditev

LY050 je top-end spredaj prilogo zasnovan kot infrardeči razširitveno napravo dneva področje.Poleg tega, da ohranja prednosti jasno kakovost slike in ni potrebe, da ponovno nič,tudi dodaja, Wifi, foto in video funkcije.LY050 je featuringwithprecise, s ciljem, ultra-clear imaging in dokončanje naloge.Začetek vaše avanturo z LY050 obračali dan riflescopes v močan termovizijo, katerih cilj sistemov.

Visoko Kakovost Slike

V 12um 640*512 ločljivost visoko zmogljive toplotne detektor z NETD 40mk zagotavlja raje toplotne podrobno priznanje tudi v najtežjih vremenskih razmerah.Najmanjše temperaturne razlike bodo natančno odkriti med padavine, megla, mraz zjutraj ali druge slabše pogoje za toplotne merjenje.

4 Barvnih Palet

V LY050 serija ponuja več kot 4 barvne palete za res colorized temperatura kartiranje, vključno z "belo vroče", "black vroče", "red hot"in "barva" .Preklapljanje med različne barvne palete je hitro in enostavno.

Štiri različne reticle

Da bi zadovoljili različne lovske potrebe uporabnikov, LY050 štiri različne reticle linije so namenjeni uporabnikom, da izberejo.Z uporabo bolj naprednih 12um detektor, vizualno povečavo je 4×, in obseg zaznavanja je 2597 metrov.

Stadiametric Rangefinder (Samo za Oko)

Stadiametric rangefinder je le za sestavo način, da se lahko oceni približno razdaljo do predmeta znane velikosti.

Ni Ponovno Zeroing zahtevajo in so Hitro priložen

S posebno kalibracijo na sprednji toplotne prilogo LY050 serije, Ni Ponovno zeroing je zahteva po navezanosti na dan obsegov.Objemka in Ustrelil, to je to.S hitro sprostitev POU-adapter gori, na LY050 serije lahko preprosto priložene ali se ločijo od dneva optika v nekaj sekundah, ne da bi izgubili zeroing.Gori je sposobna opravljati natančno usklajevanje priloge vidno polje z osrednjo točko dan optika da bi dosegli optimalni položaj gledanja.

E-zoom podprte z streljanje točnost ne vpliva

2x/4x digitalni zoom je omogočena za LY050. Podpira nastavljanje povečave center za uskladitev s reticle središče svoje optične pogled ne vpliva na streljanje, katerih cilj natančnost.Kadar se uporablja kot toplotna oko ali priloge, LY050 series podpira 1x osnovni povečava z 2X/4X digitalna povečava.

Point-of-vpliv stabilnosti

V LY050 serije graditi natančnost izdelave.Vrhunske zasnove in napredno programsko opremo dostaviti zanesljivi, ponovljivi point-of-vpliv stabilnost brez potrebe windage ali višinske prilagoditve od dneva, optika.

Ultra-clear Način

Ultra-clearthermal imaging tehnologija je sestavljena iz algoritmov, programske opreme, izdelane za slabem vremenu, kot so težka megla in dež za povečanje termovizijo jasnost in splošno toplotne slike podrobnosti.Vgrajeno Ultra-clear način se kaže v bolj podrobne področju pogled in večjo identifikacijo predmeta zmogljivosti.

Očala

  • Premer Objektne Leče: 50
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Povečava: x1/x2/x4
  • Blagovna Znamka: EPINFOPT
  • Vrsta: Oko
  • Okular premera: 4
  • Vodoodpornost Ravni: IPX6
  • Številka Modela: LY050
  • Vidno polje: 8.8°x7.0°
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled