• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
DIY Handwoven Dame 9 mm Sveže Vode Pearl Zapestnice Naravni Biser gZi Kroglice Honeystone Kroglice Biser Biser Nakit Zapestnica
€47.38 €94.75

DIY Handwoven Dame 9 mm Sveže Vode Pearl Zapestnice Naravni Biser gZi Kroglice Honeystone Kroglice Biser Biser Nakit Zapestnica

  • (0 Ocene)

Znamka:J&J Nakit

Material: S925 sterling silver

Glavni Kamen: Naravno, sveže vode biser; honeystone(rumena); lapis lazuli (c halcedony) ;

Kamen Velikost: Pearl: 9 mm*9 mm;

Dolžina: Nastavljiva

Širina: 9 mm

Teža: 16.64 g

Element Značilnosti:

Ta element funkcije traditonal Kitajski slog oblikovanja in poudarila, ročno tkanje obrti .Nošenje izraža prijaznost in ljubezen v življenju .Nošenje kaže svojo osebnost in zagotovo vas naredi standout na vsako priložnost.Kaj so Biseri?

Biseri razlikujejo od drugih dragih kamnov v tem, da oni ne izkopati iz rock, temveč pridobljen iz mehkužcev — še posebej, ostrige, čeprav koritnice in školjke, je bilo znano, za njihovo izdelavo, kot tudi.

Naravni ali Južno Morje biseri so tiste, ki jih lupinarjev, pridelanih iz morja.Vsak zdaj in potem, eden bo temnejši odtenek, bodisi sivo ali črno.Te so redke, in kot rezultat, zelo drago.

Sladkovodnih biserov, ki jih školjke.Kot ime označuje, ta bitja so na voljo v rekah in jezerih, bolj kot v ocean.Za razliko od ostrig, školjka, ki lahko proizvajajo več kot en biser v času, včasih več kot 40 ali 50. Pridejo v različnih oblikah in velikostih.

Biseri šteje se, da so klasične in elegantne.Oni so pogosto prva izbira za poročne nakit in imajo ugled videti dobro z vsako obleko, tudi najbolj športna.So canb dodate tudi razred in eleganco najbolj formalnih omaro.Posamezniki, ki razmišljajo o nakupu nakit, ki vključuje njih bi morali narediti nekaj raziskav, da bi našli vrsto biser, ki je primerna za osebe, potrebam in proračunu.

Kaj je Agate

Agate je vrsta chalcedony, mlečno obliki quartz, ki se pojavi v presenetljivo odvisnih tvorbo, ki ljudi so ugotovili, estetsko stoletja.Kemično je enaka kremen, ametist, in carnelians, ampak zato, ker je oblikah na drugačen način, je to kamen izgleda radikalno drugačen.Značilen kamna, ki se uporablja v nakit in da bi decorativehousehold okraski, kot so bookends in coasters.Nekatere verske okraski so tudi iz njega, vključno skrbi, biseri in meditacija kamni bilo v mnogih kulturah.

Če hraniti v toploto in sončno svetlobo, agate lahko crack in zbledi, zato lastniki morajo poskrbite, da ga shranite v hladen in temen prostor.Če kamen postane umazano, ga je mogoče oprati v milo in blagim detergentom rešitev, vendar pa naj bi ljudje ne uporabljajte ali abrazivnih kemikalij na to.Agates lahko nič ali crack, če so prisotni v grobem, tako lastniki morajo biti nežen z nakit iz njega, in poskusite, da bi se izognili loputanje v stvari ali povlečete čez trde površine.

Kaj je Chalcedony

Chalcedony je oblika kremen in član oksida mineralnih razred.Modra chalcedony, zelena chalcedony, agate, in tiger oči, so le nekaj sort.

Chalcedony simbolizira stabilnost in ravnotežje.Chalcedony ima tudi poseben pomen bratstva, dobrega imena in varstvo.

V Feng Shui prakse, chalcedony je povezana z grlo čakro.Grlo čakra se nahaja v vratu in je vir notranje resnice in izražanja.To je tudi pomembna čakra tako za stabilnost in ravnotežje.

Chalcedony je tudi cenjen zaradi svojih nameraval zdravljenje benefits.By absorbira negativne sile, chalcedony transformacije negativnih in depresivne misli.Nekateri verjamejo, da ima koristne lastnosti za nego glavah borijo z degeneracijo.Drugi uporabljajo chalcedony za zdravljenje kožnih bolezni in prebavne težave.

O Nas

"J oin nas v vodi J oyful življenje", smo ustvarili blagovno znamko J&J nakit v letu 2018. Hvala za ustvarjalnost naših oblikovalcev in edinstvenost proizvodov, ki smo jih dobili milijone privržencev na Kitajskem.Zdaj smo počaščeni, da bi takšno veselje, da se ves svet.

Na J&J, to je vse o načinu življenja.Predstavljamo vam ne kosov zapestnice in ogrlice itd, ampak sreče in zaupanja.Želimo vas, da uživajo življenje, veselja in obilja.Če si obleko edinstven, boste počutili izjemno.To bo sprostil neskončno samozaupanja in zaupanja - ključ do visoke ločljivosti.

Zakaj Izbrati Nas

Smo več vlagajo v inovacije, uporaba boljših materialov, so nove modele in odlično izdelave, kot mnogi drugi, v nakit industrije.Sprejela nas let do tja, kjer smo zdaj.Vendar se počuti dobro, da veš, da smo revolucioniranje nakit prostor.

Uporabljamo verodostojno 18 Karat Zlato plating (5-krat kratki, mnogi drugi, 1-3 krat), čez naš kosov s trdno osnovo 925 sterling silver (mnogi drugi, uporabite oklopljen srebro ).

Naše Kubičnih Cirkonij diamanti(mnogi drugi, uporabite steklo) so do 54 plati in so ročno-set - daje vse ledeni iz kosov najhladnejših sijaj mogoče.

Mnogi izdelki so ročno izdelan z vso ljubezen in umetnost najbolj kvalificiranih obrtnikov, da zdrži preizkus časa proti bledenju in izgubi sijaja.

Namesto plačevanja veliko pretirana oglasov in neokusen paketov, smo pretočimo prihrankov na naši kupci.Vendar, NIKOLI ne bomo kompromis visoko kakovost za nizko ceno.

Zato ne oklevajte in naročite svoje favorite.

Dostava in Dobavni

Očala

  • Certifikat: Da,
  • Kovine Tipa: Noben
  • Zapestnice Tip: Sklop Zapestnice
  • Glavni Kamen: BISER
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Pearl Tip: Sladkovodnih Biserov
  • Pearl Obliko: Popolnoma Okrogle
  • Fine ali Moda: Fine
  • Postavka Vrsta: Zapestnice
  • Element Teža: 16.64g
  • Številka Modela: JX2021
  • Spol: ŽENSKE
  • Velikosti Na Pearl: 8-9 mm
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled