• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
MF Studio 15 ft Dvostranski Teras Dežnik z Osnovno Veliko na Prostem Tabela Dežnik, Rdeča
€1 452.79 €1 529.25

MF Studio 15 ft Dvostranski Teras Dežnik z Osnovno Veliko na Prostem Tabela Dežnik, Rdeča

  • (0 Ocene)
  • Kategorija: Pohištvo
  • Sku: w2971
  • Park Stanje: Na zalogi

Izdelani z debele prašno lakirane jeklene pole(za 1,9") in 12 težka jeklena rebra, ta dežnik je dobro trdnost in trajnost.Krovni je krošnjami je narejen iz 100% poliester Tkanine, in to je UPF50 potrjeno, da difuzno sončno svetlobo.Gladko-vrtenjem ročice, da jo enostavno odpiranje ali zapiranje na dežnik.Ta 15 ft teras dežnik bo zagotovila dovolj odtenek za vas kul in zaščito pred vročim soncem v poletnih dneh.Ko je ne uporabljate, krovne krpo, ki ima vrv, ki drži dežnik krpo dobro. 3 odprtine na vrhu vam več hlad in varnost, saj omogoča pretok zraka in zmanjšanje pritiska vetra.

MF Studio 15 ft Dvostranski Teras Dežnik z Osnovno Veliko na Prostem Tabela Dežnik Rdeče.

【Krepak Dežnik Bazo Vključeni】Ta dvostranski teras dežnik prihaja s trajno dežnik bazo, tako da vam ni treba kupiti ločeno.Poleg tega, ta dežnik stojalo vključuje kovinski okvir in dve vrečami peska (pesek niso vključene), ki je enostaven za montažo z jasnimi navodili.Vsak pesek vrečko lahko polnjenje z 80 lbs pesek, da okriljem stabilen.

【Velikih Teras Dežnik】To 15 ft teras dežnik značilnosti dvostranski design, ki vam daje največjo zavetje, ki vam prinaša dvojni odtenkih za vaš zunaj užitek.Poleg tega teras dežnik z velikimi odtenek, ki je super za vrt, dvorišče, ob bazenu in na plaži.

【Trajne Strukture】Ta okvir tega teras dežnik je narejena iz debelega jekla s praškom, ki je anti-rja in super za uporabo na prostem.Poleg tega, 12 jeklena rebra zagotavljajo optimalno podporo za velike dvostranski krošnjami.Še bolje, varno zapah načrta za boljšo-fiksna krošnjami.

【Visoko Kakovosti Poliester Krošnjami】krošnjami je izdelan iz visoko kakovostnih 180 g polyesterfabric, ki je zbledi-odporen odporen in vzdržljiv dovolj za uporabo na prostem.Poleg tega krošnjami s premijo material, ki je super za UV zaščito in deluje dobro za vodoodporna.Tri veter zračnike na vrh za omogočajo zraka, ki teče, in ohraniti stabilnost

【Ročice Ročaj Načrta】Dežnik enostavno odpre in zapre z ročice ročico delovanje

【1-Letno Garancijo】, Če obstaja kakršen koli težave z izdelkom ali skupščine, vas prosimo, da se obrnite na naše strokovne službe ekipa na [email protected] rešitve obljubil.

【Paketu】je Opremljen z enim ali teras dežnik, cross base, dve 300D Oxford vreče peska, poliester osnovno kritje in navodila.Opomba: potrebujete, da dajo nekaj peska, ko uporabljate.Priporočljivo pesek uteži: 80 kg, za vsako sand bag (160 kg, v celoti).Prosim, zaprite in zvezal dežnik, ko ne želite uporabiti, še posebej v vetrovnih in deževnih dni, tako da je njena življenjska doba je daljša.

Značilnosti:

Debelo jekleno palico(za 1,9") z odlično praškom je anti-rust

12 težka jeklena rebra večjo stabilnost

Dvostranski design zagotavlja izjemno velik odtenek območje

Dežnik enostavno odpre in zapre z ročice ročico delovanje

Dežnik bazo vključeni

Zavarovana z vrvjo za enostavno shranjevanje po zaključku

180 g tkanina, vodoodbojen in UV odporen

3 prezračevalnih lukenj na vrhu omogoča boljše kroženje zraka in zmanjšuje pritisk vetra za krepitev stabilnosti

Idealen za vrt, dvorišče,teraso, stranka, ali ob bazenu območje

Specifikacije:

Barva: Bež/Rdeča/Modra

Dimenzije: 15(L) x 9(W) x 7,5(H) Noge

Krošnje Tkanine: 180 g poliester tkanine

Pole: Steelwith praškom

Rebro:Jeklo s praškom, 5+2+5 rebro design

Rebro Številka: 12

Pole premer: 1.9"(48 mm)

Neto Teža: 43Lbs

Air vent: Da

Odpiralni Mehanizem: Ročice ročico sistem

Nagib: Ne Paketu 15 ft Teras dežnik x 1 Cross base x 1 300 Oxford vreče peska x 2 Poliester osnove pokrov, 1 x Pouk Opomba: potrebujete, da dajo nekaj peska, ko uporabljate.Priporočljivo pesek uteži: 80 kg, za vsako sand bag (160 kg, v celoti).Prosim, zaprite in zvezal dežnik, ko ne želite uporabiti, še posebej v vetrovnih in deževnih dni, tako da je njena življenjska doba je daljša.

Očala

  • Splošne Rabe: Pohištvo Na Prostem
  • Poreklo: NAS(Izvora)
  • Vrsta: Dežnik
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled