• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
Plastično Tesnilo Izposoja Steblo Pranje Distančniki Kolesarjenje Steerer Cevi, Stožčasta Distančnik Za 28.6 mm Vilice Kolesa Deli Oprema 5/7/10/20m
€27.54

Plastično Tesnilo Izposoja Steblo Pranje Distančniki Kolesarjenje Steerer Cevi, Stožčasta Distančnik Za 28.6 mm Vilice Kolesa Deli Oprema 5/7/10/20m

  • (2 Ocene)
  • Kategorija: Dele Koles
  • Sku: w27802
  • Park Stanje: Na zalogi

Tehnični Podatki:

Distančnik višina:5/7/10/20mm

Primerna vilice, velikost:za 28,6 mm

Barva: Črna

Slike:

OBVESTILO:

Prosimo, Preberite - 100% Garancijo Na Zadovoljstvo

Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas preko www.inspiratis.si Sporočilo ali e-pošto in se bomo z veseljem pomagali.

Odpremo In Ravnanje :

Naši izdelki so poslani nobeni državi.Če ne morete izbrati idead ladje metoda v redu,prosimo, prijazni, da nas kontaktirate.Smo običajno uporabo Kitajska (EMS), 6-60days prihoda.Nudimo kombinaciji dostava popust za več postavka nakupi.Multi-Item Ladijskega stroškov bo (Prvi Predmet: polna cena), plus (Vsaka Dodatna Postavka:popust).Bomo prilagojena skupna cena po vašem naročilu.Številko za sledenje bodo po e-pošti na kupca ali se je postavil v red.

Plačilo:

Sprejemamo DEPOZITNI,ALIPAY,KREDITNE KARTICE,In dal svojo telefonsko številko za dostavo.Pozitivne povratne informacije bodo objavljene, ko je plačilo že prejeli.

Politika Vračanja:

Naše izdelke, ki smo jih pošiljajo ven so vse novo blagovno znamko.Nudimo celotno kupnino ali zameno za napako elemente le, in to je treba poslati nazaj k nam v prvotno stanje.Če ste prejeli element v poškodovani stanje, vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni po prejemu.Prosimo, da fotografije, ki lahko kažejo številko skladbe in poškodovan paket, preden ga odprete polje.Kupec je odgovoren za vrnitev stroške dostave.

Dolgo poslovni odnos iskali :

Nudimo tudi stranka slikarstvo in graditi skupaj kolesa z zahtevo stranke, Vse potrebno,prosimo, obrnite na nas.Prosimo, Pišite Nam

Pišite nam:

Skozi www.inspiratis.si sporočila ali e-pošto.Vsa sporočila bodo odzvali v roku 12 ur.Naše poslovanje ure ponedeljek - sobota / 9:00 - 11:00(Kitajska čas)

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni,Prosim, pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.

Najlepša hvala!

Najboljše Želje!

Očala

  • Poreklo: Tajvan Kitajska
Povprečna Ocena
3
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Anon
2023-06-09

zelo hitro dostavi, dobro

Anon
2023-07-09

Kakovost je najslabši. Oblika je enaka, vendar pa sliko in pravo stvar popolnoma drugačna. To je zmanjšal iz srednjega in material, ki je mehke smole in da je najnižji izdelka. To je preveč drago, kot tudi. Nikoli ne kupite.

Napišite pregled